Poštovane kolegice i kolege,

obavještavamo Vas da je u tijeku postupak dodjele bodova u postupku trajnog stručnog usavršavanja članovima SR MLD zbog epidemije bolesti COVID -19.

Vaš SR MLD


Temeljem članka 12. i članka 37. Poslovnika o radu Vijeća SR HKZR, Vijeće SR MLD je dana 28. listopada 2020. elektronskim putem, na prijedlog Povjerenstva za edukaciju i trajno usavršavanje o dodjeli bodova članovima SR MLD, jednoglasno donijelo sljedeću

ODLUKU

SR MLD svojim članovima u 2020. zbog epidemije bolesti COVID -19 dodjeljuje bodove u postupku trajnog stručnog usavršavanja i to:

  • 5 bodova zdravstveno-laboratorijskim tehničarima;
  • 8 bodova za prvostupnicima medicinsko-laboratorijske dijagnostike i
  • 10 bodova magistrima medicinsko-laboratorijske dijagnostike.

II. Prijedlog Povjerenstva za edukaciju i trajno usavršavanje SR MLD iz točke I. ove odluke upisat će se u bodove svakog člana SR MLD sukladno stupnju obrazovanja.

Obrazloženje:
Temeljem dostavljenog prijedloga Povjerenstva za edukaciju i trajno usavršavanje SR MLD, a na osnovu stručnog usavršavanja stjecajem novih saznanja o virusu SARS – CoV2 i bolesti COVID-19 kroz vidove online edukacije i stručnih sastanaka koji nisu predviđeni Pravilnikom o sadržaju, rokovima i postupku provjere stručnosti zdravstvenih radnika
medicinsko-laboratorijske djelatnosti, donesena je odluka kao u izreci.

Predsjednica Vijeća SR MLD:
Ernevaza Mirković, dip.ing. MLD

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.