Poštovane kolegice i kolege,

Obavještavamo Vas da je Stožer civilne zaštite RH prihvatio je prijedlog nadležnih komora u zdravstvu, te je danas, 4. travnja 2020. Ravnateljstvu policije dostavio dopunu upute da zdravstveni djelatnici koji posjeduju iskaznice izdane od nadležnih komora, a sudjeluju u sprječavanju širenja bolesti COVID-19 nisu dužni ishoditi e-Propusnicu.

Ovom dopunom svi članovi HKZR-a koji zbog odlaska u mjesto rada napuštaju svoje mjesto prebivališta ili stalnog boravišta, više nisu obvezni podnositi zahtjev za izdavanjem e-Propusnica, već se na traženje policijskih službenika mogu identificirati svojom članskom iskaznicom Hrvatske Komore zdravstvenih radnika.

Članske iskaznice vrijede neovisno o datumu koji je naveden na njima jer je Predsjedništvo odlukom ukinulo oznaku trajnosti iskaznice, odnosno iste vrijede do opoziva. Članske iskaznice novijeg datuma izdavanja ne posjeduju rok trajanja. Ravnateljstvo policije upućeno je u navedeno.

SRMLD

Dopuna Upute Ravnateljstvu policije – kretanje MED. I DRUGO OSOBLJE

https://www.koronavirus.hr/uputa-ravnateljstvu-policije-medicinsko-osoblje-koje-nije-duzno-ishoditi-e-propusnicu/393 

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.