14.03.2025.
u 12h
Pula

Mikrobiološka analiza hrane i čistoće objekata – osvrt na rezultate analiza u 2024. godini

Ustanova

052/529-095, 098/9006-793

Lokacija predavanja

ZZJZ Istarske županije - Polivalentni prostor

Županija

Opis i cilj

Mikrobiološka analiza prehrambenih proizvoda te čistoća objekata. u poslovanju s hranom provodi se radi utvrđivanja prisutnosti mikroorganizama koji mogu uzrokovati kvarenje hrane i potencijalno trovanje istom, odnosno radi provjere učinkovitosti postupaka pranja i dezinfekcije. Kroz predavanje prikazat će se i kratki osvrt na rezultate mikrobioloških ispitivanja, objekata u poslovanju s hranom, na području Istarske županije u 2024. godini.

Predavači

lrena Kaligari, mag. sanit. ing.

Analena Antičević, med. sestra

Službeni dopis 

Broj prijava je neograničen
Broj bodova za komoru

PASIVNO SUDJELOVANJE

4

*Potvrda o prijavi stiže na vaš e-mail 

Opis i cilj

Mikrobiološka analiza prehrambenih proizvoda te čistoća objekata. u poslovanju s hranom provodi se radi utvrđivanja prisutnosti mikroorganizama koji mogu uzrokovati kvarenje hrane i potencijalno trovanje istom, odnosno radi provjere učinkovitosti postupaka pranja i dezinfekcije. Kroz predavanje prikazat će se i kratki osvrt na rezultate mikrobioloških ispitivanja, objekata u poslovanju s hranom, na području Istarske županije u 2024. godini.

Predavači

lrena Kaligari, mag. sanit. ing.

Analena Antičević, med. sestra

Ostale edukacije iz iste županije

Edukacije su sortirane prema vremenu početka

19.09.2025.
Pula

Edukacija je popunjena

Tema

Hripavac predstavlja akutnu infektivnu·. bolest dišnog sustava uzrokov·anu bakterijom Bordate/la Pertussis. Ova izuzetno zarazna bolest...

Bodovi za komoru za sudjelovanje

4 za pasivno

Maksimalni broj prijava: 5