Lokacija predavanja
Županija
Opis i cilj
Mikrobiološka analiza prehrambenih proizvoda te čistoća objekata. u poslovanju s hranom provodi se radi utvrđivanja prisutnosti mikroorganizama koji mogu uzrokovati kvarenje hrane i potencijalno trovanje istom, odnosno radi provjere učinkovitosti postupaka pranja i dezinfekcije. Kroz predavanje prikazat će se i kratki osvrt na rezultate mikrobioloških ispitivanja, objekata u poslovanju s hranom, na području Istarske županije u 2024. godini.
Predavači
lrena Kaligari, mag. sanit. ing.
Analena Antičević, med. sestra
Službeni dopis
PASIVNO SUDJELOVANJE
4
*Potvrda o prijavi stiže na vaš e-mail
Opis i cilj
Mikrobiološka analiza prehrambenih proizvoda te čistoća objekata. u poslovanju s hranom provodi se radi utvrđivanja prisutnosti mikroorganizama koji mogu uzrokovati kvarenje hrane i potencijalno trovanje istom, odnosno radi provjere učinkovitosti postupaka pranja i dezinfekcije. Kroz predavanje prikazat će se i kratki osvrt na rezultate mikrobioloških ispitivanja, objekata u poslovanju s hranom, na području Istarske županije u 2024. godini.
Predavači
lrena Kaligari, mag. sanit. ing.
Analena Antičević, med. sestra
Edukacije su sortirane prema vremenu početka
Tema
Ustanova
Bodovi za komoru za sudjelovanje
• 4 za pasivno
Tema
Ustanova
Bodovi za komoru za sudjelovanje
• 4 za pasivno
Tema
Ustanova
Bodovi za komoru za sudjelovanje
• 4 za pasivno