Rezultati ankete

Poštovani članovi,

rezultati ankete vezanih za edukaciju su sljedeći:

86% anketiranih je odgovorilo da su zadovoljni načinom prikupljanja bodova za obnavljanje Vaših licenci. Također, 60% anketiranih smatra nužnim uvesti online platformu u kojoj bi svi članovi mogli interaktivno sudjelovati (npr. ZOOM webinar i sl.).

Nadalje, 97% anketiranih smatra da je potrebno LMS platformu održati aktivnom.

Područja od interesa, odnosno specijalističke grane u laboratorijskoj djelatnosti koja trebaju biti više zastupljena kroz edukaciju su (najveći broj glasova prema najmanjem broju glasova): hematologija, patologija, biokemija, mikrobiologija, transfuziologija, koagulacija, citologija te molekularna dijagnostika i dermatologija.

Naši članovi su se izjasnili da im je vrlo bitno imati mogućnost online pristupu raznovrsnim tematskim predavanjima uz smanjenje administrativnih koraka nužnih za prikupljanje bodova.

Osobito naglašavamo odgovor na pitanje: “Jeste li voljni osobno održati uživo svoju prezentaciju putem odgovarajuće online platforme?” 73% anketiranog članstva odgovorilo je da nisu, iz razloga što smatraju da ne posjeduju dovoljno prezentacijskih vještina (javni nastup).

Stoga, osluškujući Vaše želje ponuditi ćemo i edukaciju koja služi razvijanju interpersonalnih vještina. Uskoro više o tome…

Zahvaljujemo svima što su sudjelovali u anketi.

Vaš HKZR SR MLD

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.