Zbog novih epidemioloških mjera, preostala predavanja ispred II PV SR MLD održavati će se u prostorijama Učilišta Studium Vukovar (Ivana Gorana Kovačića 3, Vukovar).
U petak 26.11. (u 19h), održati će se predavanje pod naslovom: “Kandidoza”.
U petak 03.12. (u 19h), održati će se predavanje na temu: “Limfatička filarioza”.
U petak 17.12. (u 19h), održati će se predavanje na temu: “Mijelodisplastični sindrom”.
Predavanje koje se trebalo održati 11.11.2021 u 13 sati u prostorima Opće bolnice”Dr. Tomislav Bardek” u 13 sati odgađa do daljnjega.
U petak 12.11. (u 19h), u prostorijama GKVU – odjel za mlade “Spajalica” održati će se predavanje pod naslovom: “Diabetes mellitus”.
Otkazujemo prezentaciju stručnog usavršavanja, Sava Jokić i Tatjana Čučak, Laboratorijska dijagnostika HUS-a, koja je trebala biti danas. Najavljujemo je za 10 mj. 2022 god.
 U petak 08.10. (u 19h) u prostorijama GKVU – odjel za mlade “Spajalica” održati će se predavanje pod naslovom: “Escherichia coli”.
24.09. (petak) u 19 h – u prostorijama GKVU/odjel za mlade “Spajalica” održat će se predavanje pod naslovom ” Agar – cell” block.
Predavanja predviđena planom i programom stručnog usavršavanja ispred II PV SR MLD, do daljnjeg odgađaju zbog epidemiološke situacije.
Radionica povodom Međunarodnog dana MLD predviđena za 15.04., do daljnjeg se odgađa zbog epidemiološke situacije.
Za sve naknadne termine odražavanja istih, bit ćete pravovremeno obaviješteni.
Predavanje predviđeno za 26.03., održat će se 08.04. u 19h.
Sve obavijesti vezano za stručna predavanja koja se organiziraju i održavaju ispred II PV SR MLD HKZR (Vukovar), možete pronaći na web stranicama gradske knjižnice Vukovar: www.gkvu.hr
Vaše upite vezano za navedene aktivnosti možete uputiti na e-mail: dar.mijat@gmail.com
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.