Drage kolegice i kolege,

Nastavno na epidemiološku situaciju vezanu uz širenje bolesti COVID-19 2020. godine,  5. Kongres Strukovnog razreda za medicinsko-laboratorijsku djelatnost Hrvatske komore zdravstvenih radnika planirali smo organizirati ove godine. Međutim, kako se se situacija sa pandemijom ne smiruje primorani smo OTKAZATI 5. Kongres Strukovnog razreda za medicinsko-laboratorijsku djelatnost Hrvatske komore zdravstvenih radnika za 2021. godinu.

Svi sažetci će, uz privolu autora, biti objavljeni u LMS platformi za e-trajno usavršavanje SRMLD. O navedenom će autore kontaktirati Povjerenstvo za edukaciju i trajno usavršavanje SR MLD.

Novi termin kongresa biti će objavljen na web stranicama Strukovnog razreda za medicinsko-laboratorijsku djelatnost i na web stranicama kongresa.

U nadi da će se situacija sa COVID-19 pandemijom smiriti te da ćemo se ponovno družiti i razmjenjivati iskustva iz raznih područja laboratorijske dijagnostike, srdačno Vas pozdravljamo,

Vaš SR MLD
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.