Poštovane kolegice i kolege,

ove će mo godine obilježiti međunarodni dan Medicinsko laboratorijskih djelatnika (15. travnja) u sklopu obilježavanja Svjetskog dana zdravlja.

Središnji događaj biti će ove subote, 6. travnja na Cvjetnom trgu od 9 do 13 sati.

Ovogodišnji Svjetski dan zdravlja u znaku je jednake dostupnosti zdravstvene zaštite za sve stanovnike, a Zagrepčanke i Zagrepčani moći će u subotu na Cvjetnom trgu učiniti potpuno besplatno brojne pretrage. Uz to, građane će savjetovati kardiolozi o načinima i važnosti prevencije, a članovi Zaklade „Hrvatska kuća srca“ organizirat će procjenu kardiovaskularnog rizika i mjerenje krvnog tlak.

Obilježavanje se odvija u organizaciji Grada Zagreba i Strukovnog razreda za medicinsko-laboratorijsku djelatnost te u suradnji s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo i Zakladom „Hrvatska kuća srca“.

 

O svim aktivnostima biti će te obaviješteni putem internet stranica SRMLD (ww.mld.com.hr) i službene Facebook stranice SRMLD (https://www.facebook.com/hkzrsrmld).

Vaš SRMLD

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.